Klub oporbenih vijećnika OV Općine Gornji Mihaljevec

Temeljem članka 19. Poslovnik o radu Općinskog vijeća Općine Gornji Mihaljevec smo 27.11.2021. godine osnovali Klub vijećnika zajedničke liste kako smo sudjelovali na proteklim izborima za Općinsko vijeće (Nezavisna lista Matija Posavec – NL, Hrvatska demokratska zajednica – HDZ i Hrvatska socijalno – liberalna stranka – HSLS)

Sastav Kluba oporbenih vijećnika:

  1. Željko Dvanajščak – predsjednik
  2. Jasenka Novak – zamjenica predsjednika
  3. Franjo Kovačić – član
  4. Boris Resman – član

Temeljem navedenog zatražili smo od Predsjednika Općinskog vijeća da nam se osigura prostor za rad Kluba oporbenih vijećnika u kojem će održavati sastanke i primati građane s područja općine Gornji Mihaljevec i predstavnike medija, prema slijedećem:

  • Zimsko računanje vremena: svaki petak 17:00 – 18:00 sati
  • Ljetno računanje vremena: svaki petak 20:00 – 21:00 sati

Do sada nema očitovanja od strane Općine.

Klub oporbenih vijećnika je jednoglasno donio Odluku da se zajednička priopćenja svih članova Kluba oporbenih vijećnika ne potpisuju pojedinačnim potpisima u rukopisu, već je pravovaljani dokument kojem je u potpisu tekst „Oporba OV Općine Gornji Mihaljevec".

Mi nismo „Velika koalicija“ već grupa stranaka i pojedinaca kojima je dosta podjela i svađa radi očuvanja fotelja, te korištenje političke moći za ostvarenje osobnih interesa i probitaka.