Vladajući blokiraju rad oprbenih vijećnika

Vladajući blokiraju rad oprbenih vijećnika

Oporba je 13.12.2021. godine zatražila od predsjednika Općinskoga vijeća da joj se osigura prostor za rad i kontakte s građanima. Požurnica za pismeni odgovor, kako je predan i zahtjev je predana 04.03.2022. godine. Vladajući na čelu s načelnikom Goranom Lovrecom su se oglušili na to,  omalovažavajući vijećnike Oporbenog kluba usmeno na sjednici Općinskog vijeća, da se jave na javni natječaj za dodjelu prostora za rad kada ga Načelnik objavi.  Nije odobren prostor, niti je odgovoreno na zahtjev, te je Oporba prinuđena da pokrene prijavu za „administrativnu šutnju“. Očigledno da se bez prijava ne mogu zaštiti ljudska i politička prava građana u Općini Gornji Mihaljevec. Načelnik jednostavno ne zna funkcionirati bez prijava, kako bi se mogao žaliti da ga svim mrze i napadaju.

Takvim ponašanjem se pokušava onemogućiti komunikacija oporbe s građanima, te je oporba prinuđena koristiti sredstva digitalne komunikacije.  Otvorili smo mrežni stranicu, te profile na društvenim mrežama facebook i youtube, te pozivamo građane da komuniciraju i surađuju s nama preko tih aplikacija, posebno preko službene e-mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i/ili on line obrasca koji se nalazi na našim mrežnim stranicama www.oporbagm.info.

Mi nismo „Velika koalicija“ već grupa stranaka i pojedinaca kojima je dosta podjela i svađa radi očuvanja fotelja, te korištenje političke moći za ostvarenje osobnih interesa i probitaka.